top of page
Search
  • Writer's pictureGertrud

Uus ja pop duula


Vahel justkui tundub nagu doulandus oleks midagi uut ja täiesti võõrast. Ja võivad kerkida pinnale tunded, et milleks mulle seda vaja? Kõik teised naised on ilma sünnitoetajata sünnitanud, siis saan ju ka mina sellega suurepäraselt hakkama!


Vastus on, et muidugi saad! Sina ja ainult Sina oskad kõige paremini oma beebit siia ilma tuua. Sa oled selles parim, selleks lausa sündinud! Aga milleks teha seda üksi, kui Sind, Su tugiisikut ja beebit võiks toetada veel keegi, kellel on sellealased teadmised ja kogemused? Keegi, kes on siiralt ja individuaalselt pühendunud teie teekonnale, valikutele, soovidele ning eesmärkidele.


Kas teadsid, et tegelikult on naised aegade algusest saadik sünnitanud koos teiste naistega? Nad on olnud hoitud ja toetatud igas võimalikus mõttes. Naised voolavad ühes energias ja sünnitusel koos olles on see vägi oma võimsuse tipus.


Ja neil 40'l päeval peale sünnitust on naine nagu kuninganna. Teised naised toovad talle süüa, hoiavad lapsi, koristavad, toetavad - on täielikult tema teenimises. See on emme ja beebi pühaaeg, mil naine saab täielikult taastuda ja beebi kohaneda uue maailmaga. Lihtsalt olla hetkes, nautida, usaldada, armastada ennast, elu ja oma beebit.


Illustratsioonid - kunstnik, ämmaemand ja doula - Wakeah Jhane.

86 views0 comments
bottom of page